We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Afgelastingen door Coronacrisis

UPDATE 25 maart: Ook Tour du ALS, Join4energy en Mon Ventoux genannuleerd. Alpe d'HuZes gaat dit jaar ook niet door. Het zat er aan te komen... de eerste afgelastingen van evenementen op en rond de Mont Ventoux zijn een feit. Zo gaat Klimmen Tegen MS op 1 juni niet door en ook de DrômeTour komt te vervallen. De 10e en tevens laatste editie van de DrômeTour zou plaatsvinden vanaf 30 mei. Dit is een enorme domper voor de organisatoren, deelnemers en vrijwilligers van deze evenementen. Voor een aantal evenementen betekent dit ook een verlies aan inkomsten en heel veel extra werk.

De organisatoren van Franse evenementen op de Agenda, zoals Ventoux Xtreme MTB op 2 mei, de GF Mont Ventoux Beaumes-de-Venise op 30 mei en Mont Ventoux Dénivelé Challenges op 8 juni, hullen zich nog altijd in stilzwijgen. De Tour de France wil van geen uitstel weten: 'Dan maar zonder publiek'.

martin sanchez Tzoe6VCvQYg unsplash 2